Wie ben ik?
Tarotkaart lezen
Wat is magnetiseren
Magnetiseren Mens
Magnetiseren Dier
Bach Bloesem
Bach Bloesem dieren
Tarieven
Contactformulier
Disclaimer

 

  

Disclaimer
De website van Mens en Dier in Balans is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desondanks onjuistheden op deze website staan, dan kan Mens en Dier in Balans hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Aan eventuele onjuistheden of onvolledigheden kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorwaarden

De healingen zijn geen vervanging van reguliere geneeswijzen. Het is altijd raadzaam een arts te raadplegen bij fysieke en mentale klachten. Mijn diensten kunnen een goede aanvulling zijn op deze reguliere behandelmethoden. Mocht ondanks enkele healingssessies er geen resultaat zijn geboekt, of zelfs verslechtering optreden, dan kan ik hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Energie healingen kunnen het genezingsproces versnellen, maar ik kan nooit garantie geven voor genezing.

Energie healingen zijn nooit schadelijk voor u of uw dier.

Ik werk vanuit de zuivere instelling mensen en dieren te kunnen helpen met mijn healingsenergie. Ik zal altijd eerlijk zijn of ik het raadzaam vind verder te gaan met een behandeling.
Mocht u of de eigenaar van het dier beslissen één of meerdere healingssessies tegen betaling aan te vragen, is dit geheel de verantwoording van uzelf of de eigenaar.

Healingsessies worden per keer aangevraagd. Het is dus de vrije keuze van uzelf en de eigenaar welk aantal healingsessies aan te vragen.

Betaling van afstandsbehandeling dient vooraf te gebeuren. De healingen op locatie kunnen vooraf contant worden voldaan.

Neemt u voor elk probleem dat de gezondheid kan schaden altijd eerst contact op met de (huis)arts om zeker te zijn dat er geen lichamelijke grondslag is voor de klachten.ensbedreigende situatie kan ontstaan.


 

Mens en Dier in Balans Tel:06-26278200